Partytelte udlejning og salg - skal man have et partytelt?

Skal man købe eller leje et partytelt, eller skal festen holdes indenfor i huset? Det spørgsmål vil jeg forsøge at svare på i dette indlæg, så godt jeg nu kan.
Jeg vil komme ind på fordele og ulemper ved at holde en fest i et partytelt, fremfor at holde det i hjemmet. Forhåbentlig vil det kunne gøre dit valg, en del nemmere, når du selv skal tage stilling til, hvor du vil holde din fest.

Fordele ved partytelte

Først vil jeg se lidt nærmere på fordele ved at holde en fest i et partytelt.
  • Gæsterne og dig selv har større mulighed for at komme udenfor og ryge og hvad der hører til.
  • Du behøver ikke at være bange for om ting går i stykker. Når man holder en fest i et partytelt, bruger man ofte plastik borde og bestik.
  • Du behøver ikke være ligeså bange for at du får ting stjålet.
  • Du skal ikke være bange for at gæsterne spiller drinks på dit dyre gulvtæppe eller trægulv.

Ulemper ved partytelte

Når man er kommet med fordelene, skal man også komme med ulemperne, for at kunne sætte de to ting op ved siden af hinanden og vurdere hvad man vægter højst. 
  • Musikken bliver højere for naboerne, når man holder en fest i et partytelt. Så hvis du har sure naboer, bør du lige tænke dig om en ekstra gang.
  • Der er ikke ligeså varmt i partytelt, som der indenfor i et hus eller i en kælder. Dermed kan du ikke holde festen i sådan et festtelt hele året rundt. 
  • Det tager lang tid at sætte et partytelt op og ned. Når du gør det første gang, kommer det til at tage rigtig lang tid. De efterfølgende gange vil det helt sikkert går hurtigere, men stadig tage en del tid.
  • Det kræver en masse plads i din have, eller den plads du har valgt at sætte dit festtelt op på.

Kender du flere fordele og ulemper som du synes skal med på listen? Skriv gerne en kommentar og hjælp mig. På forhånd mange tak.

1 comments:

naddajacquess said...

Betway mobile app review & bonus code - JTM Hub
Get the latest Betway mobile app review, sign 여수 출장샵 up today for a first-time deposit of at 양산 출장마사지 least 양주 출장안마 €10. Deposit: 10 EUR for Betway with 여수 출장마사지 1xbet. 구리 출장샵

Post a Comment